vergeten
Door: jorsknoot
Blijf op de hoogte en volg jors
30 Mei 2011 | Nederland, Strijen
het is mijn laatste hele dag in marocco, en ik moet zeggen dat ik het goed naar mijn zin heb gehad maar ik ben ook blij dat ik hier weer weg ga. dat komt vooral omdat de vooruit zichten heel leuk zijn, zoals safari botswana, en surfen in zuid afrika. ik zit de laatste week nog steeds in taghazout, en er is een autraliejan die nu ook in het appartement verblijft. william heet hij. we hebben sins dien alles een beetje samen gedaan, bijna alles dan he, want het was wel handig dat we nu dezelfde taal konden spreken. we zijn vooral veel naar het strand gegaan.
maar dit bericht is een beetje omdat ik een paar dingen vergeten heb een tijdje terug, maar waarschijnlijk vergeet ik het weer omdat ik had het in een boekje geschreven en die ben ik vergeten.
wat ik nog weet is, dat ik 1 dag goed ziek ben geweest, er kwam vocht uit mijn lichaam alle kanten en soms tegelijk. ik denk dat het kwam door de tajine die ik had gegeten. ik had er al eerder laast van als ik tajine at, en sins de laatste tijd heb ik het ook niet meer gegeten.
en ik ben ook nog wezen surfen op een spot genaamd tamri, en de stroming was daar zo sterk dat na dat ik 1 golf had gepakt ik meteen afdreef, dat is het ergste nog niet, maar er kwam precies een grote secie golven aan en ik werd gespoeld door die golven en tergelijker tijd werd ik door de stroming richting de rotsen gezogen. ik heb voor mijn leven moeten pedelen om eruit te komen, en ik was nog nooit zo blij dat ik toen weer op de kant stond.
vanavond mijn laatste maal hier en dan morgen naar agadir, will gaat mee want hij heeft een bus nodig naar casablanca
cheers
29 Mei 2011 - 15:36
Opa:
Hee Sjors
Er zit zeker geen spellings controle op je pc daar want je maak wel erg veel type fouten hoor zo heb je het niet geleerd op de lagere school
ZOO (is korter dan dieretuin) ik weet niks meer te vertellen alleen dat het weer wat drukker op het werk maar dat is alleen maar positief
gr. Opa -
29 Mei 2011 - 17:06
Özlem:
Hey Jors, wat heb je al een hoop achter de rug. Zo te horen ben je als reiziger helemaal ingeburgerd aangezien je ziek geweest bent van het eten:) Je weet wat je te doen staat op Schiphol, bunkeren!!
Kus, Özlem -
31 Mei 2011 - 19:03
Wolter:
Hè rare langnek,wat een ellende heb je al meegemaakt.ik las dat je ziek geweest was en zo lekker zat in een vliegtuig met turbulentie.kom naar huis man,we hebben het weer druk misschien mag je weer komen werken en heb ik ook weer een goeie vent onder de kraan.
Dag vriend het beste