campeche - Reisverslag uit Florianópolis, Brazilië van jors knoot - WaarBenJij.nu campeche - Reisverslag uit Florianópolis, Brazilië van jors knoot - WaarBenJij.nu

campeche

Door: jorsknoot

Blijf op de hoogte en volg jors

29 September 2011 | Brazilië, Florianópolis

zo, al heb ik de laatste tijd niet zo heel veel meegemaakt ga ik toch proberen en boeiend verhaal te schrijven, als ik alles kan herrineren wat ik gedaan heb. het begint dat ik naar een dance parade ben gegaan in de stad florianopolis, als moest het een gay parade voorstellen maar het is niet zo extreem als in nederland. de meeste gays die je ziet zijn profesionele dansers of gewoon dragqueens. maar des al nietemin was het een groot feest. we zijn daar aan het begin van de midag naar toe gegaan met mijn couchsurfhoste en een paar vrienden van haar. en we zijn savonds laat weer terug gegaan. al ging gabriella mijn couchsurfhost eerder terug. en een vriend van haar zou mij terug brengen naar mijn slaapplek. maar aan het einde van het feest was hij zo dronken dat hij mij niet meer terug kon brengen, en ik wist de weg niet terug, dus had hij met handen en voeten de richten terug gewezen, omdat hij heel slecht of geen engels kon praten. ik heb verder nog een paar keer gesurft in santinho, waar ik verbleef. ik heb daar 3 weken gezeten en ik ben daarna naar en hostel gegaan genaamd sunset. het was eerst de bedoeling dat ik naar een andere couchplek zou gaan maar op het laatst had die familie problemen dus dat ging niet door. maar gelukkig wist ik dit hostel nog. ik heb hier rond een week gezeten, was een leuk hostel maar niet heel bijzonder. het was vlak bij het strand en het was heel de week mooi weer. dus veel gesurft en veel op het strand gezeten. heb er ook weer hele leuke mensen ontmoet uit autralie, die ik hoogst waarschijnlijk weer ga ontmoeten in sydney. heb in het hostel verder weinig spannends gedaan. alleen strand, surf en uit gaan. ik vergeet te vertellen dat ik in santinho waarr ik eerst zat, daar heb ik ook nog een duikles gehad. het was heel leuk en mooi, maar omdat het daar die dag ervoor geregent had waren alle vissen verscholen in de rotsen. of ze waren gewoon bang. ik heb dat duiken met een groepje mensen gedaan die soort van biologen waren. 1 iemand had ook de bluemarble uitgevonden, dat is een soort van blauwe knikker en het gaat om de betekenis ervan. de blue marble betekent dat je milieu vriendelijk ben en dat je goed met het milieu omgaat. en als je er 1 hebt dat je die dan doorgeeft aan iemand anders bijvoorbeeld een surfer of een duiker of iemand die gewoon wandelt, en dat je dan vertelt over de blue marble, en zo als je die constant doorgeeft dat iedereen een beetje milieuvriendelijker word. zo dat was ik dus vergeten te vertellen. ik zit nu in een groot huis het moet een soort van hostel voorstellen, maar je kan alleen kamer huren. het is een rustig plekje op het moment en vlak bij het surfgebied. ik heb trouwen mijn surfboard helemaal onder de knie, en het shortboarden gaat me heel goed af. hopelijk worden de golven een beetje hoger.

• 30 September 2011 - 10:36

Ria Hitzerd:

hoi jors het ziet er echt geweldig mooi uit allemaal behalve dan die koeien die hebben we hier
    ook tot vervelens toe in de buurt . en ik begrijp die vissen ook wel dat ze verscholen zaten onder de rotsen die zijn der eigen natuurlijk wezenloos geschrokken van jou, als ik je zo tegen zou komen aan de keizersdijk met die duikbril en alles wat je aan had dan zou ik de eerste en beste boom die ik tegen kwam inklimmen van schrik en er voorlopig niet uitkomen voordat je weer weg zou zijn. maar nu even serieus het ziet er echt allemaal supper uit.
    groetjes de histertjes.

• 30 September 2011 - 23:45

Skinnie Chef:

afzien weer he!!! hier tropische temperaturen, verjaardagen , verhuizingen, taalcusrussen enne geen golven !!!

• 04 Oktober 2011 - 19:12

Tante Tine:

Ha lieve neef! Ik volg je op de voet en ben wel een beetje jaloers op lekkere leventje. En wij hier maar werken! Maar wij hebben afgelopen weekend ook lekker drie dagen op het strand gelegen. Het was hier geweldig mooi weer en hebben genoten van mooie zonsondergangen met een goed glas wijn. Harm heeft 3 weken met zijn voet in het gips gezeten omdat zich had verstapt met tennis. Uiteindelijk niks gebroken maar nog wel lang pijn gehouden. Verder is hij gestopt met racen op dit moment omdat hij er geen zin in heeft. Wie had dat kunnen denken! En nu fietsen en wandelen we gezellig samen als een bejaard echtpaar en hij vindt het nog leuk ook! Dat kan je vast niet geloven!
    Nou ik mis je wel hoor! Vooral dat je de telefoon opneemt met :Nils Knoot dus eigenlijk mis ik die rot geintjes van je! Gedraag je een beetje want je ouders hebben je een goede opvoeding gegeven!!!!!!!!
    Lieve groet van tante Tine

• 10 Oktober 2011 - 18:53

Kees Van Heesen:

hai Jors , ik heb een paar verslagen van je gelezen en volgens mij vermaak je je wel.

groeten ,kees

• 10 Oktober 2011 - 19:34

Maas:

hola señor Jors,

se ve muy bien. Aquí hacemos lo mismo de siempre.
    El arma es finalmente un poco más acogedor Strijen.
    Desafortunadamente, se necesita un tiempo antes de regresar secretamente beber mi cerveza, como no veo.

diversión, el éxito y la traducción.
    saludos señor van der Maas

• 18 Oktober 2011 - 11:46

Sam En Celi:

Ola lieve jors!zo te lezen en te zien heb je het erg relaxed en nog heel leuk daar in Brazill!Celi en ik hadden die Gay-parade nog op het journaal gezien, grappig wel!Het lijkt me wel leuk om dat eens in het echt meegemaakt te hebben.Had je nog veel aandacht gekregen?haha!vast wel,zo`n knappe vent als jij!!Celi en ik hebben nu vakantie en Bradley is bij ons aan het logeren,wel 3 nachtjes!Hij is nog even groot als altijd!Hij is 6 en Celi is even groot, haha!bij pa en ma thuis zijn Michelle en Angeline aan het logeren, dus het is weer even "pleeghuis"Knoot!wel gezellig hoor! Celi is van de week op de basisschool wezen kijken.Ze vond het zo leuk dat het een heel drama werd toen we weer naar huis gingen!verder heb ik weinig nieuws te melden,alles gaat goed!Tot snel weer!veel liefs en knuffels Sam en Celi!