island vibe - Reisverslag uit Jeffreys Bay, Zuid-Afrika van jors knoot - WaarBenJij.nu island vibe - Reisverslag uit Jeffreys Bay, Zuid-Afrika van jors knoot - WaarBenJij.nu

island vibe

Door: jorsknoot

Blijf op de hoogte en volg jors

19 Juli 2011 | Zuid-Afrika, Jeffreys Bay

ik wil ten eerste iedereen bedanken die een reactie achter laat op mijn blog, ik vind dat echt heel leuk, zo heb ik namelijk toch een beetje het gevoel dat ik contact heb met familie en vrieden.
het is op het moment zo hoe langer ik in j-bay zit hoe beter ik het naar mijn zin krijg, ik zie er op het moment al tegen op dat ik j-bay moet verlaten. en dan moet ik nog zeker een maand. zoveel aardige mensen al ontmoet. het surfen gaat inmiddels naar mijn gevoel al echt heel goed. maar het is nu de laatste paar dagen een beetje laag of plat de golven. maar het is heel mooi weer, en er zijn een boel mensen waarmee we regelmatig dingen doen. zo doen we poker en een hoop feesten.
laats hadden we een beachparty, wat echt heel gezellig was. er was een beachfire bij inbegrepen, en dat was in de vorm van een golf. ik heb toen een weddenschap georganiseert hoelang het zou duren voor dat het vuur in elkaar zou vallen. 45 mensen hebben meegedaan aan de weddenschap. de volgende dag heeft island vibe een beach clean up georganiseert. omdat er veel rotzo op het strand lag, ook vanwege het feest. 81 mensen hebben geholpen om het strand schoon te krijgen. ik ga 23 jully van island vibe weg, en dan ga ik couchsurfen in j-bay. ik ga vandaag die mensen ontmoeten waar ik verblijf, ik ben heel benieuwt hoe het ga worden allemaal. ik zou het liefst in island vibe blijven, maarja 'geld' en het is altijd leuk om te couchsurfen. ik heb ook weer foto's op facebook, en ik laat er een paar achter op deze site.

cheers

• 19 Juli 2011 - 16:40

Maria:

Wat heb ik gehoord heb je reisgezelschap naar bali. Fijn dat je het zo naar je zin hebt

• 19 Juli 2011 - 17:27

Opa:

Hee Bob sjors
    leuk dat je het naar je zin heb .
    Hier hebben we ook net vakantie niet zo lang als jij (4 weekjes maar)
    maar dan zijn we wel weer uit gerust hoop ik
    moet wel een beetje wennen aan het daglicht (geintje)
    dat heb je er van als je bijna heel de dag onder de grond(huizen) zit
    we hebben er bijna 400 kuub uitgegraven nog zo'n 1000 kuub dan zijn we klaar met graven
    maar dan zijn we al weer een maand of 2 verder denk ik
    nou groeten dan maar weer en niet teveel zuipen
    Opa

• 19 Juli 2011 - 20:21

Hetty:

We hebben je foto's op facebook bekeken, en wie is toch dat leuke meisje dat steeds naast je zit????We zijn benieuwd.
    Groetjes papa en mama.

• 20 Juli 2011 - 09:53

Nils:

Wat dacht je, als er geen golven staan ga ik maar meisjes lastig vallen! Of vallen alle meisjes jou lastig? Het ziet er wel een stuk drukker/gezelliger uit dan toen ik daar was. Ik ben wel benieuwd hoe het is om de Billabong pro live te volgen.
    Maria en ik gaan volgende week een weekend naar Brussel, daar gaan we uit eten bij La Truffe Noir (allemaal gerechten met Truffel bereid), dat gaat echt heel erg lekker worden!
    Ben benieuwd hoe het Couchsurfen in J-bay gaat bevallen.

• 20 Juli 2011 - 09:54

Nils:

Oh ja, Gregor Mendel zijn 189e verjaardag is vandaag! gaaf he...

• 21 Juli 2011 - 07:19

Jeanette En Maart:

hebben net je foto's bekeken wow
    ziet er goed uit!
    Maart vind de foto met de horens op je hoofd grappig.

leuk om te lezen

have fun

wij gaan bijna naar vlieland nog een paar dagen.

• 22 Juli 2011 - 14:25

Samira:

Ha broertje! nou het klinkt allemaal super gezellig, ben blij om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Ik heb net ook ff de foto's bekeken op facebook ennuh, ook dat ziet er erg knus en gezellig uit:)!! Leuke mensen, leuke meid!!Ik ben nog lekker aan het genieten van mijn vakantie. Vandaag zijn Michelle en Angeline gekomen bij pa en ma en dus kun je je wel voorstellen wat voor een gekakel het hier op het moment is! maar ook weer erg gezellig! a.s. donderdag komen Knofje en Pluk echt bij Celi en mij wonen, leuk hè? Ze groeien als kool!Celi heeft een wereldbolletje gekocht zodat ze kan zien waar wij wonen en waar jij op dat moment woont. Ze heeft het nog iedere dag over je hoor, grappig toch! Nou ik hoop je snel ook weer een keer op skipe te treffen en genietse van alle gezelligheid en het couchsurfen! Dikke kus en knuffels van ons!!

• 23 Juli 2011 - 22:16

Oom Jaap EnTante Ria:

zaterdagavond 24 juli 2011 -0.14 uur

Hallo Jors,
    ik heb van je ouders gehoord dat je op wereldreis bent fantastisch
    Wij hebben inmiddels alle reisverslagen gelezen en ervan genoten
    Ik zal het verdere verloop goed in de gaten houden
    Wij wensen jou nog bye veul plezier
    Hartelijke groeten vanuit een druilerug Numansdorp.