pert en werk en weer - Reisverslag uit Brisbane, Australië van jors knoot - WaarBenJij.nu pert en werk en weer - Reisverslag uit Brisbane, Australië van jors knoot - WaarBenJij.nu

pert en werk en weer

Door: ikke

Blijf op de hoogte en volg jors

04 Maart 2013 | Australië, Brisbane

lieve lezers

ik heb intussen een baan sins 4 weken asl concreter, ik bedoel ik werk weer in de beton. het is een leuke baan we legen meestal voetpaden aan in parken, gemiddeld 20 kub beton per dag. het is een leuk team om mee te werken. al was er een man hij en ik begonnen de baan op het zelfde tijd. en hij was zo depressief and altijd klagen, ik kon het niet goed met hem vinden, niemand niet in het team, maar ik was de enige die er wat van zei, en de manager, en dat was zijn laatste dag gelukkig.
ik heb eerst een kamer gehuurt bij een oud colombiaans vrouwtje, maar het was onmogelijk om daar te leven. zij was zo schoon dat je in een vieze keuken nog steeds je gezicht in de keukenaanrecht kon zien, en ze was altijd aan het klagen over het schoon maken. ik heb daar 2 weken gezeten met tegenzin. en daarna heb ik een baan gevonden en ik moest daarvoor verhuizen. en nu zit ik met een paar locals in huis, het is nu heel relaxt. ik heb zelf een fiets te leen gekregen om naar mijn werk te fietsen/gaan ;)
het is ook een beetje warm soms, laatste paar weken rond de 40 graden. we beginnen meestal vroeg met werken rond 4/5 uur. en we stoppen rond 2. ik had ook nooit gedacht dat toen de tempartuur daalde naar 34 graden dat ik het een opluchting zou vinden dat het niet zo warm is. ik heb nog 2 maanden te gaan, 2 maanden werk en daan weer reizen.

• 04 Maart 2013 - 10:02

Amy:

Jors! Maatje!
    Leuk om weer van je te horen//lezen ;)
    Mooi dat je het naar je zin hebt! Veel plezier met je nieuwe baan en hoop dat je nieuwe huis wat beter is ;)oh enne je Nederlands gaat nog goed hor, ik begrijp je verhalen nog steeds!
    Dikke knuffel xx