peru
Door: jorsknoot
Blijf op de hoogte en volg jors
16 December 2011 | Peru, Lobitos
17 December 2011 - 18:57
Toon En Hetty:
Ha Joris, wat is het weer leuk om wat van je te lezen, je bent zeker de reus tussen de dwergen daar in Peru? Denk je dat je in Lima kan skypen? Jammer dat je nu niet kan surfen, is het daar ook winter? Hier in ieder geval wel brrrrrr. Doeiiii. -
18 December 2011 - 18:16
Tante Tine:
Ha lieve neef,
De kerst komt eraan! En wat is nou kerst zonder jou? Saai dus! We zitten 2 de kerstdag bij je ouders maar zonder die lange slungel! Kan je niet even skypen dan kunnen we je allemaal even zien en spreken! Ik hoor wel of dat kan! Met kerst komt Harm zijn dochter met haar gezin! Daarna breekt voor ons een rot tijd aan. De vrouw van Harm zijn zoon is zwanger maar het kindje is niet goed. Heeft maar 1 long met 35 % inhoud. De kans dat de baby kan blijven leven is 5 %. Wij gaan voor de 3 kleinkinderen zorgen als onze schoondochter moet bevallen in het ziekenhuis dus een spannende tijd voor ons in januari! Geniet ze en gezellige feestdagen!
Liefs van Tante Tine en groetjes van Ome Harm. -
18 December 2011 - 21:01
Lydia Van Veen:
Hoi Jors
leuk om je verslag weer te lezen.
Ik wens je daar een fijne ( ehhhh witte???) kerst...misschien mooi wit zand aan het strand???
En een goed uiteinde.....
Lydia -
23 December 2011 - 13:08
Amy:
Voetbalse nog ;)
Kus en een Knuffel!
Mis je wel echt hor! -
26 December 2011 - 15:27
Oma Marie En Coby:
Jors, hoe gaat het met je? Je bent wel ver weg, maar we denken wel aan je (Oma schreewt dit zowat, want je zit zo ver weg....) We zitten nu kerst te viren met z'n allen bij Hetty en Toni. We hebben allemaal wat meegebracht van eten en drinken. Eerst hebben we nog gewandeld bij Strijensas, over verharde paden, want Sam hat hoge hakken aan. Jors, als je terugkomt, zal je wel veranderd wezen. Margé, Jeroen en Luuk zijn er niet, want ze zijn naar de zus van Jeroen. We hebben net je foto's bekeken en je verslag gelezen. Wat maak je toch veel mee! Nou, wij gaan verder met borrelen, we kijken straks mee als je gaat skypen. De groeten en een dikke kus van oma en Coby. -
26 December 2011 - 20:51
Jelle:
Onwijs leuk Jors!!
Ik denk dat er een hele hoop mensen stik jaloers op je zijn!
Veel plezier gedurende je rijs daaro ver weg!
En natuurlijk, een hele fijne jaar wisseling!!!!!
mazzel, Jelle